Praktijkfolder

Praktijkfolder Medisch Centrum Keizershoed


Medisch Centrum Keizershoed

Louis Pasteurstraat 10
7415 EP Deventer
Telefoon: zie Contactgegevens
Fax: 0570-609148

:

www.keizershoed.nl


Medisch Centrum Keizershoed

Welkom op de website van Medisch Centrum Keizershoed

In Medisch Centrum Keizershoed zijn 2 huisartsenpraktijken gevestigd:

  • L. Komrij & J.P. van Heijst
  • S.M. Jeursen

Mist u informatie? Laat uw suggestie weten aan onze assistentes zodat wij onze site nog completer kunnen maken. 

 

MijnGezondheid.net

Vanaf april 2017 kunt u als patiënt van onze praktijk gebruik maken van patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Een extra service van ons aan u. Meer over MijnGezondheid.net en de app Dokter Dichtbij treft u op onze website aan.

U kunt met de komst van MijnGezondheid.net niet meer inloggen op de beschermde patiëntomgeving van deze website. 


App Dokter Dichtbij

Met de ‘Dokter Dichtbij’ app kunt u gemakkelijk contact maken met uw eigen huisarts. Via de app is het mogelijk om online bij ons een afspraak te maken, een medische vraag te stellen (e-consult) en herhaalmedicatie aan te vragen. LET OP: bij het maken van een online afspraak moet u 2 keer de afspraak bevestigen.

Wilt u een bevestiging van uw afspraak? deze ontvangt u alleen als u gebruik maakt van Mijngezondheidsnet.

 

Vacatures
Voor vacatures, kijk bij Nieuws, onderaan de pagina.

 

Huisarts in opleiding

In deze praktijk werkt Tom Hermans als huisarts in opleiding (AIOS). Hij is een afgestudeerde arts die zich specialiseert tot huisarts en zal worden opgeleid door huisartsen Komrij en van Heijst.

Voor opleidingsdoeleinden kan er een video-opname gemaakt worden van het consult, op voorwaarde dat u daar toestemming voor geeft. De AIOS zal u om toestemming vragen aan het begin van het consult. Met het beeldmateriaal zal vanzelfsprekend vertrouwelijk worden omgegaan.

Meer informatie over de video-opnames vindt u onder het kopje 'Nieuws' op deze website.

 

 

Openingstijden

Praktijktijden
De praktijk is op werkdagen geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Spreekuren op afspraak
Alle spreekuren zijn uitsluitend op afspraak, ook de spreekuren van de assistentes en praktijkondersteuners.

Het maken van een afspraak, kan zowel telefonisch als online via mijngezondheid.net of via de app Dokter Dichtbij.

De app Dokter Dichtbij is te downloaden in de App Store.

Meer informatie over het gebruik van mijngezondheid.net vindt u op onze home-pagina

 

Dienst en waarneming

Bij afwezigheid van uw eigen huisarts nemen huisartsen van het Medisch Centrum Keizershoed voor elkaar waar. U hoort op het antwoordapparaat van uw huisarts wie u in geval van spoed kunt bellen.

Avond, nacht en weekend

In het geval dat u dringend medische zorg nodig heeft, welke niet tot de volgende ochtend kan wachten, kunt u gebruik maken van de spoedpost Deventer op werkdagen van 17.00 - 08.00 uur en in het weekend van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur.

De Spoedpost Deventer kunt u vinden rechts naast de hoofdingang van het Deventer Ziekenhuis. U kunt uitsluitend naar de spoedpost komen na een telefonische afspraak. Telefoon spoedpost: 0570-501777

De doktersassistente  zal u vragen naar uw klacht en vervolgens een advies geven danwel een afspraak voor een consult of huisbezoek met u maken.

De huisartsenpost werkt samen met de Spoedeisende Hulp van het Deventer Ziekenhuis in de gezamenlijke Spoedpost Deventer. Uw eigen huisarts krijgt de volgende ochtend altijd bericht van het contact dat u met de spoedpost had.

 Dr. G. Haliullina is de vaste waarnemer voor dr. Komrij en dr. Van Heijst. Zij is aanwezig op maandag, woensdag en vrijdag.

Gulja Haliullina

 


 

Dr. I. Delemarre, is de vaste waarneemster van dokter Jeursen, op dinsdag en donderdag

 


Praktijkassistente

In Medisch Centrum Keizershoed zijn meerdere assistentes met verschillende taken. Zij werken voor alle huisartsen. Naast het maken van afspraken en het telefonisch geven van advies, houden zij spreekuren.

Tijdens deze spreekuren verwijderen zij hechtingen, spuiten oren uit, verzorgen wonden, geven injecties, doen urine onderzoek, meten de bloeddruk op, nemen bloed af, maken uitstrijkjes etc. Dit alles uitsluitend op afspraak.

Het is belangrijk te weten dat de assistentes zijn opgeleid voor de taken die zij uitvoeren. Er zijn afspraken wanneer de arts erbij moet worden geroepen. Net als de artsen, moeten de assistentes zich houden aan het beroepsgeheim.

U kunt zelf nu zelf online uw afspraak maken! Let op: maak uitsluitend een afspraak bij uw eigen huisarts.

Wrattenspreekuur

U kunt bij ons in de praktijk uw wratten met vloeibare stikstof laten behandelen.


Maak zelf uw afspraak op het assistente-spreekuur via MGN (mijngezondheid.net of via de app Dokter Dichtbij ) , de link hiervan vindt u op de homepage van deze website.

Het is niet meer mogelijk om via deze website online afspraken te maken, uitsluitend via MGN of de app Dokter Dichtbij.

 

Onderzoeksuitslagen

U kunt uw uitslag en een toelichting online bekijken op MijnGezondheid.net

Wanneer de uitslag door ons ontvangen en beoordeeld is, plaatsen wij deze voorzien van een toelichting op MijnGezondheid.net. Zo kunt u de uitslag op uw gemak bekijken op een moment dat het u uitkomt.

Inlogbutton MGN

 

  • Urine dient u ’s morgens tussen 08.00-10.00 uur te brengen. U kunt dezelfde dag bellen voor de uitslag na 13.30 uur.
  • Voor uitslagen van laboratoriumonderzoek verzoeken wij u te bellen tussen 08.00 - 10.30 uur of tussen 13.00 - 16.30 uur.

 

 

Spoedgevallen

Bel 112 bij een levensbedreigende situatie!

Wanneer u met spoed medische hulp nodig heeft en de praktijklijn bezet is, kunt u gebruik maken van de praktijklijn: toets 1

Spoednummer medisch centrum Keizershoed: 0570-621430


Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u direct naar de praktijk komen. De praktijk is geopend op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Als u belt dat u eraan komt, kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst.

Buiten kantoortijden in avond, nacht en weekend belt u voor spoed het telefoonnummer van de

Spoedpostdeventer tel. 0570-501777

Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak of visite de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 10.30 uur en tussen 13.00-16.30 uur of zelf online een afspraak inplannen via onze website of via de app Dokter Dichtbij.

MAAK ZELF UW ONLINE AFSPRAAK!!

Let op: maak uitsluitend een afspraak bij uw eigen huisarts.

Bij het maken van een afspraak via 'online afspraak' maken op de website, ontvangt u geen e-mail ter bevestiging. Wel verschijnt er een bevestiging op uw scherm als u alle stappen heeft doorlopen. Wilt u graag per e-mail een bevestiging ontvangen? Maak dan een afspraak via www.mijngezondheid.net. 

Bij de assistente maakt u afspraken en kunt u terecht met korte vragen. U helpt de assistente door de gesprekken kort te houden. Vanuit haar deskundigheid zal de assistente u vragen naar de reden van komst.

Bel de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

Afspraak afzeggen
Wilt u, indien u niet kunt komen op uw geplande afspraak, afzeggen? Anders zijn wij genoodzaakt u de kosten in rekening te brengen! De rekening bedraagt € 25 voor een normaal consult (10 minuten) en € 50 voor de overige consulten (ook bij POH-S en POH-GGZ). Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

Meer tijd
Indien u meerdere vragen heeft, een gesprek wilt of als u een afspraak wilt maken voor een klein chirurgische ingreep, dient u dit bij de assistente aan te geven. Dit betekent soms dat er meer tijd nodig is. Zij kan met de planning van de agenda
hiermee rekening houden.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

U kunt voor een visite de praktijk bellen op werkdagen tussen 8 en 11 uur.

 


  

Herhaalrecepten

U kunt uw herhaalrecepten zelf aanvragen via MijnGezondheid.net.

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week uw herhaalrecepten in spreken via praktijknummer en optie 2.

Spreek uw naam en geboortedatum in, de naam van het medicijn, de sterkte en het gebruik duidelijk in.
De volgende werkdag kunt u de medicijnen vanaf 15.00 uur bij uw apotheek ophalen. Echter als u op vrijdag of in het weekend belt, liggen de medicijnen op dinsdag na het weekend bij uw apotheek klaar.

Herhaalrecepten van medicijnen die door uw specialist zijn voorgeschreven, dient u bij de desbetreffende polikliniek aan te vragen, zolang u bij de specialist onder controle staat.

Herhaalrecepten aanvragen via MijnGezondheid.net
Log hier in in uw eigen dossier om herhaalrecepten aan te vragen. 

MijnGezondheid.net

Inlogbutton MGN

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel allerlei zaken regelen met uw huisarts, praktijkondersteuner of assistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

De app Dokter Dichtbij is gekoppeld aan MijnGezondheid.net. Meer over de app leest u hier.


Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Als u bent ingeschreven als patiënt bij een van de huisartsen in onze praktijk, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.


Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?
U kunt in de agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts, een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts, uw labuitslagen bekijken en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en vertrouwde informatie over gezondheid en ziekte. Verder kunt u via deze service uw actuele herhaalreceptuur aanvragen.


Is MijnGezondheid.net veilig? 
MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met SMS-code en een (mobiele) telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.


Hoe kan ik gebruik maken van MijnGezondheid.net?
Bij MijnGezondheid.net kunt u inloggen met uw DigiD met SMS-code. Hiervoor dient u aangemeld te zijn bij MijnGezondheid.net door uw huisarts. Alle patiënten die in onze praktijken op 20 april 2017 18 jaar of ouder waren, zijn automatisch aangemeld om gebruik te kunnen gaan maken van MijnGezondheid.net.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net
Was u op 20 april 2017 nog geen 18 jaar of geen patiënt in één van onze praktijken, klik hieronder op de praktijk van uw huisarts om u aan te melden:

Inloggen voor MijnGezondheid.net

Bent u reeds aangemeld bij MijnGezondheid.net, klik hieronder om naar de inlogpagina te gaan:

Inlogbutton MGN