Afspraak maken

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken.

U kunt voor een afspraak of visite de praktijk bellen op werkdagen tussen 8.00 en 10.30 uur en tussen 13.00-16.30 uur of zelf online een afspraak inplannen via onze website of via de app Dokter Dichtbij.

MAAK ZELF UW ONLINE AFSPRAAK!!

Let op: maak uitsluitend een afspraak bij uw eigen huisarts.

Bij het maken van een afspraak via 'online afspraak' maken op de website, ontvangt u geen e-mail ter bevestiging. Wel verschijnt er een bevestiging op uw scherm als u alle stappen heeft doorlopen. Wilt u graag per e-mail een bevestiging ontvangen? Maak dan een afspraak via www.mijngezondheid.net. 

Bij de assistente maakt u afspraken en kunt u terecht met korte vragen. U helpt de assistente door de gesprekken kort te houden. Vanuit haar deskundigheid zal de assistente u vragen naar de reden van komst.

Bel de assistente tijdig wanneer een eerder gemaakte afspraak niet door kan gaan.

Afspraak afzeggen
Wilt u, indien u niet kunt komen op uw geplande afspraak, afzeggen? Anders zijn wij genoodzaakt u de kosten in rekening te brengen! De rekening bedraagt € 25 voor een normaal consult (10 minuten) en € 50 voor de overige consulten (ook bij POH-S en POH-GGZ). Deze rekening wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed en dient u zelf te betalen.

Meer tijd
Indien u meerdere vragen heeft, een gesprek wilt of als u een afspraak wilt maken voor een klein chirurgische ingreep, dient u dit bij de assistente aan te geven. Dit betekent soms dat er meer tijd nodig is. Zij kan met de planning van de agenda
hiermee rekening houden.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

U kunt voor een visite de praktijk bellen op werkdagen tussen 8 en 11 uur.